bogatashi.com 40 Super Hot слот: голяма тръпка и печалби ?

40 Super Hot слот: голяма тръпка и печалби ?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Ротативка 40 Super Hot

Феновете на хазартните игри, които ценят активната игра с позитивен сюжет, могат да се насладят на луксозните функции на новата слот машина 40 Super Hot, която се счита за уникална разработка на EGT. А нейните атрактивни символи са особено любими на много играчи. Разбира се, става дума за сочни плодове, които дават на играчите много добро настроение, положителни емоции и, разбира се, парични награди!

Описание на слота 40 Super Hot

40 Super Hot slot

Графиката на тази игра се отличава с лекота и спокойствие, а апетитните плодове изглеждат доста реалистично. Съпътстващата музика перфектно допълва геймплея, така че потребителите да могат да следят движението на барабаните под леки мелодии, които не отвличат вниманието от играта, и обратно, дават възможност да се забавляват пълноценно.

Слотът има 40 линии и 5 барабана. Залозите могат да се правят в различни размери. 40 Super Hot слот предлага игри с до 40 кредита. Около тях са разположени 5 бутона, чието натискане активира играта. Всеки от тези бутони обозначава определен размер на залога. За да спечелите, трябва да съберете композиция от еднакви изображения, които да се намират на определени линии.

Обърнете внимание! За да получите наградата в онлайн казино от тази ротативка, трябва да имате поне 3 сходни символа на ред.

Символи в играта

Играта има два символа:

 1. Wild. Това е червена седморка. Те се събират вериги с по-висок коефициент на заплащане. Седморката е универсална, тъй като замества всички липсващи символи в печелившите комбинации.
 2. Scatter. Това е жълта звезда. Символът се появява навсякъде, независимо от това къде се намира печелившата линия. Ако успеете да уловите 5 звезди, играчът ще умножи максималната сума – по 100000. Освен това има възможност да получите безплатни завъртания, които задействат допълнителен множител.

Бонуси в играта

В този слот не се предлагат бонуси. Натрупаните суми се дължат на различните комбинации, всяка от които има различен залог:

 • ако уцелите череша, портокал или лимон, можете да спечелите по 10, 20 и 100 монети;
 • 20, 40 и 200 монети за диня и две сливи;
 • 20, 80 и 400 монети за грозде;
 • за седморки се изплаща много повече (Wild) – 40, 400 и 1000;
 • за звездата Scatter се изплащат максимални печалби от 200, 800 и 20 000 монети).

За максимални печалби след всяко печелившо завъртане играчът може да опита късмета си в рисковия кръг. Това е допълнение към основната игра. Основната цел на играта е да познаете цветовете на картите – черни или червени. Има 5 кръга. Всяка печалба удвоява сумата. Загубата го анулира. Добрата новина е, че можете да спрете по всяко време и да вземете печалбата си.

Характеристики 40 Super Hot

Разработчиците на слот машина 40 Super Hot – EGT Interactive. Той има следните характеристики:

 • 5 активни барабана;
 • 40 печеливши линии;
 • Залозите могат да бъдат в диапазона 40-80 монети;
 • Има функция за автоматично възпроизвеждане;
 • Има кръг с риск, натрупващ се джакпот, Scatter и Wild.

Заключение

Макарите спират да се въртят във всеки един момент. Това води до появата на прозорец, в който играчът може да изтегли натрупващия се джакпот. Има 12 карти, от които да избирате. Необходимо е да се отворят само 3 от тях. Това е начинът да спечелите джакпота. Размерът на джакпота зависи пряко от отворената карта.

Всеки потребител ще има шанс да спечели джакпота. В същото време вливането на средства няма абсолютно никакъв ефект върху него. Крайното ниво на печалбата е еднакво за всички.